Новини

Із сесії Сумської обласної ради

ImageГолова районної ради Анатолій Боярчук взяв участь у засіданні 10 сесії Сумської обласної ради 6 скликання. На пенарному засіданні, яке відбулося 7 жовтня розглядався звіт голови обласної ради – питання, яке викликало інтерес народних обранців та запрошених на сесію керівників міст та районів області, обласних установ та організацій, представників ЗМІ.

Це й зрозуміло, адже голова ради Геннадій Михайленко, звітуючи про свою діяльність за майже рік роботи на високій посаді, аналізував співпрацю з депутатським корпусом, без якого жодна справа б не зрушила з місця, ділові стосунки з очільниками органів місцевого самоврядування, з керівництвом облдержадміністрації, журналістами місцевих ЗМІ.  

Геннадій Володимирович зробив виважену, змістовну доповідь. У своєму виступі голова обласної ради Геннадій Михайленко подякував усім за зауваження, ділову спільну працю, порозуміння і наголосив, що успіхів можна добиватися лише об'єднавши зусилля керівництва, депутатського корпусу, виконавчої влади та органів місцевого самоврядування на місцях, громади Сумщини в цілому.

Депутати розглянули інші 24 питання. Зокрема тих 13, які стосувалися майнових та кадрових питань, а також внесли зміни до програми економічного розвитку та бюджету області, погодилися зі змінами у складі спільної депутатської робочої групи між Сумською та Курською обласною Думою, зініціювали створення Асоціації органів місцевого самоврядування Сумської області, підтримали клопотання щодо нагородження сумчан Почесною грамотою Верховної Ради України.

 Image

Перейти до вмісту