Новини

Виїзні прийоми громадян відбулись в селах Жовтневе та Шпотівка

Image13 вересня голова Конотопської районної державної адміністрації О.П.Луговий та заступник голови Конотопської районної ради В.М.Малігон  провели виїзні прийомі громадян в Жовтневській і Шпотівській сільських радах.

В цілому, жителі села Жовтневе, які звернулися до представників влади цікавили питання щодо необхідності проведення ямкового ремонту дороги до сусіднього села Гамаліївка, будівництва водопроводу, випилювання ветхих дерев, вуличного освітлення. Нагальною проблемою, яка потребує скорішого вирішення в цьому селі є направлення лікаря в Жовтневську амбулаторію загальної практики – сімейної медицини.

Основні питання, що обговорювалися в ході прийому в селі Шпотівка, стосувалися розрахунків за земельні паї, виготовлення державних актів на землю, про виплату дітям війни. Також жителів села цікавило питання стосовно відсутності першого рейсу приміського автобуса у понеділок.  

 Очільники району дали відповіді на більшість порушених питань. Окремі –  взято на контроль для забезпечення їх виконання.

Image

Image

Image

 

Перейти до вмісту