Новини

Привітали працівників лісового господарства

Image16 вересня 2011 року голова Конотопської районної державної адміністрації О.П.Луговий та заступник голови Конотопської районної ради В.М.Малігон взяли участь в урочистостях з нагоди святкування Дня працівника лісу, які відбулися на базі ДП «Конотопський лісгосп».

Очільники району привітали лісівників Конотопщини зі святом, подякували за високий професіоналізм, впровадження новітніх технологій, самовіддану працю для збереження природних багатств рідного краю, побажали усім міцного здоров'я, добробуту та нових трудових здобутків на благо України та вручили Грамоти районної ради та районної державної адміністрації і квіти кращим працівникам лісогосподарської галузі району.

Державне підприємство „Конотопський лісгосп”, яке очолює багато років досвідчений керівник, депутат районної ради , заслужений лісівник України Леонід Володимирович Бут, розташоване в центральній частині Сумської області. Лісгосп заснований у 1935 році. Загальна площа лісового фонду – 25,7 тис.га. „Конотопський лісгосп” розділений на 5 лісництв, троє з яких – Конотопське, Бочечківське і Новомутинське – знаходяться на території Конотопського району.

Конотопське дочірнє агролісогосподарське підприємство „Конотопський агролісгосп”, директором якого є Віктор Філонович Ященко, засноване за рішенням Сумської обласної ради у 2000 році й за одинадцять років роботи зуміло утвердитись на теренах Конотопщини. Площа лісових насаджень, що увійшли до підпорядкування підприємства – 6278 га.

Підприємства займаються охороною лісів, вирощують посадковий матеріал, створюють нові лісові насадження тощо.

Перейти до вмісту