Новини

Урочистості на Конотопщині

ImageПерший заступник голови Сумської обласної ради О.А.Бояринцев, голова Конотопської районної державної адміністрації О.П.Луговий та  заступник голови Конотопської районної ради В.М.Малігон взяли участь в урочистому мітингу, присвяченому 68-й річниці визволення Конотопщини від німецько-фашистських загарбників і 374-річчю Конотопа, який відбувся 6 вересня на Меморіалі Слави.

Святковою ходою під звуки військового маршу прийшли на нього сивочолі ветерани міста і сіл району – живі свідки тих героїчних, трагічних і радісних днів, зібралися біля пам’ятників жителі і гості міста. З Днем визволення присутніх привітали перший заступник голови Сумської обласної ради Олег Бояринцев, і Конотопський міський голова Василь Дзед.

В знак щирої подяки за ратні подвиги і сподвижницьку мирну працю піднесли ветеранам хліб-сіль на вишитому рушнику, а учні шкіл міста –вручили кожному ветерану букети живих квітів.

Пам’ять полеглих визволителів Конотопщини, які не повернулися з війни, вшанували хвилиною мовчання.

Корзини жовтих і блакитних квітів поклали до підніжжя Меморіалу керівництво області, міста, району, представники громадських організацій, ветерани, місцеві жителі і гості.

Image

Image

Image

***

             6 вересня в селі Бочечки Конотопського району відзначено День села і 68-у річницю визволення населеного пункту від німецько-фашистських загарбників.

             Цьогож дня в Бочечківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Конотопської районної ради Сумської області відбулась церемонія вручення шкільного автобусу придбаного за кошти обласного бюджету. В цьому приємному для школярів та їх батьків заході взяли участь перший заступник голови обласної ради Олег Бояринцев, голова Конотопської районної державної адміністрації Олександр Луговий, голова районної ради Анатолій Боярчук та його заступник Валентина Малігон, сільський голова Світлана Граченко, вчителі школи, батьки та діти.

Image

Image

Image

Image

Перейти до вмісту