Новини

Урочистості до 20-ї річниці Незалежності України та заходи в районі

Image22 серпня у великому залі адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулися урочисті збори з нагоди відзначення видатних подій в історії Української держави – свята  Державного Прапора України і 20-ї річниці Незалежності України. У заходах взяли участь районне керівництво та представники громадськості району.

Голова районної ради А.В.Боярчук і голова районної державної адміністрації О.П.Луговий щирими словами привітали усіх присутніх в залі із святом, вручили  Грамоти районної ради та районної державної адміністрації і квіти кращим працівникам.

            Продовжилися урочисті збори яскравою концертною програмою. Для глядачів було представлено номери художньої самодіяльності (пісні, вірші, танцювальні номери).

 Image

Image

Image

***            

Цього ж дня  голова райдержадміністрації О.П.Луговий спільно з заступником голови районної ради В.М.Малігон здійснили виїзний прийом громадян у Дептівській сільській раді.             На зустріч прибули місцеві жителі – кожен зі своїми питаннями та спільними проблемами, що стосувалися життєдіяльності громади.             На прийомі громадяни порушили питання різного характеру, серед яких: виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки, вирішення питання по майновим паям, створення молочного кооперативу, цін на молоко  та інші.               При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства.

Image

Перейти до вмісту