Новини

Інформація про проведені заходи

Image18 серпня голова районної ради А.В.Боярчук і голова районної державної адміністрації О.П.Луговий провели виїзні прийоми громадян з особистих питань  на території Пекарівської та Юрівської сільських рад.

Актуальними для територіальних громад під час зустрічі з керівниками району були питання, що стосуються виплати орендної плати за паї, централізованого водопостачання, дотації на молоко, торгівельного обслуговування, на які громадяни отримали детальні роз’яснення.

***

19 серпня голова районної ради А.В.Боярчук взяв участь у восьмій сесії обласної ради шостого скликання, на яку були винесені питання внесення змін до рішення обласної ради від 29.12.2010 "Про обласний бюджет Сумської області на 2011 рік" та інші актуальні питання для життя області.

Цього ж дня, на території Малосамбірської сільської ради відбувся тематично-практичний семінар із секретарями селищної та сільських рад Конотопського району з питання ведення діловодства в селищній та сільських радах.

***

Цієї п’ятниці в селі Сім’янівка Дубов’язівської селищної ради проведено районне свято Спаса. Феєричною була концертна програма, підготовлена учасниками колективів художньої самодіяльності. В святкових заходах  взяли участь керівництво району.

***

Відбулись Дні села в селах: Мельня, Тернівка та Хижки.

Перейти до вмісту