Новини

Інформація про проведені заходи

Image17 серпня Шевченківський НВК “ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ” Конотопської районної ради Сумської області ознайомитись з підготовкою навчального закладу до нового навчального року відвідала комісія у складі першого заступника голови Антимонопольного комітету України Кравченка Ю.Г., заступника голови Сумської облдержадміністрації Іщенко Т.Д., начальника управління освіти і науки Сумської облдержадміністрації Пшеничної Л.В., голови районної ради Боярчука А.В., голови райдержадміністрації Лугового О.П. і начальника відділу освіти райдержадміністрації Клігунової І.В.

В навчальному закладі навчається 69 учнів, виховується 12 дошкільнят. Педагогічний колектив складається із 15 педагогів, з них 3 вчителя мають вищу категорію, 5 вчителів – першу категорію. В період підготовки до нового навчального року проведені поточні ремонти класних кімнат, спортивної зали, майстерень, їдальні, коридорів тощо. Придбано нові меблі для дошкільної групи. Обладнано кімнату для першокласників. Для забезпечення якісного навчально-виховного процесу в школі працює комп’ютерний клас з 12 ПК, є мультемедійний проектор. Шкільним автобусом здійснюється підвіз 14 дітей з ближніх сіл.

            Належний рівень підготовки цього навчального закладу було позитивно оцінено представниками влади.

***

 Цього ж дня, голова районної ради А.В.Боярчук і голова районної державної адміністрації О.П.Луговий здійснили виїзні прийоми громадян з особистих питань в селах Кошари, Карабутове та Михайло-Ганнівка.

Мешканці зазначених населених пунктів порушили перед керівництвом району питання що стосуються безкоштовного виготовлення державних актів на землю, пенсійного забезпечення, виплат по земельних та майнових паях,   автобусного сполучення та інші.

З усіх порушених питань були надані роз’яснення та взято під особистий контроль їх виконання.

Перейти до вмісту