Новини

Інформація про проведені заходи

Image16 серпня голова районної ради Боярчук А.В. взяв участь у засіданні колегії Конотопської районної державної адміністрації, де розглянуто питання про заходи щодо реалізації державної антикорупційної політики на території Конотопського району. З даного питання доповідав заступник голови Конотопської райдержадміністрації Суятінов В.М.

    З підсумками роботи зі зверненнями громадян в Конотопській районній державній адміністрації, виконкомах селищної та сільських рад у 1 півріччі 2011 року та станом виконання вимог Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування" присутніх ознайомила начальник загального відділу апарату Конотопської райдержадміністрації Сівер Н.А.

Image

Image

***

Цього ж дня відповідно до графіка прийому громадян голова районної ради А.В.Боярчук та голова райдержадміністрації О.П.Луговий провели прийоми громадян з особистих питань в селах Великий Самбір та Шевченкове Конотопського району.

Перейти до вмісту