Новини

На Сумщині пройшов Міжрегіональний ярмарок

Image13-14 серпня у селі Миропілля Краснопільського району відбувся ІІІ Міжрегіональний Миропільський ярмарок.

Вітаючи учасників та гостей ярмарку, очільник Сумської області Ю.П.Чмирь наголосив, що Сумщина здавна славилася багатою історією та культурними надбаннями. Однією із яскравих сторінок історії краю є саме Миропільський ярмарок.

Делегацію від Конотопського району на ярмарку очолили голова Конотопської районної ради А.В.Боярчук і голова Конотопської райдержадміністрації О.П.Луговий.

В ярмарку взяли участь представники агропромислових підприємств, об'єктів торгівлі,  народні умільці Конотопського району, а також  Сумщини, Чернігівської, Полтавської, Черкаської, Київської та інших областей України, та делегації з прикордонних областей Російської Федерації – Бєлгородської, Брянської та Курської.

Всього на ярмарку було представлено більш як 140 суб'єктів господарювання, які презентували та продавали свою продукцію.

Відвідувачі ярмарку мали можливість придбати товари з лози, глини, дерева та металу, вироби народних умільців декоративно-ужиткового мистецтва, хліб та кондитерські вироби, продовольчі товари, сільськогосподарську продукцію, сувеніри, одяг, взуття, посуд, меблі тощо.

Image

Image

Перейти до вмісту