Новини

Проведені прийоми громадян

Відповідно до затвердженого графіку прийому громадян з особистих питань цього тижня  керівництвом районної ради проведені виїзні прийоми на території Шевченківської та Юрівської сільських рад.

20 липня перед заступником голови районної ради Малігон В.М. мешканці с.Шевченкове порушили  питання, що стосуються виплат допомоги дітям війни, ремонту дороги та інше. Валентина Михайлівна відвідала будинок культури, ФАП, а також Шевченківський НВК, де активно проводяться ремонтні роботи в приміщенні школи та ремонт ганку. Вчителі та батьки прохали допомогти придбати 80 м² лінолеуму для НВК.

***

21 липня голова районної ради Боярчук А.В здійснив прийом громадян в с.Юрівка. Директор будинку культури звернулась з проханням посприяти взяттю в тимчасове користування будівельних лісів для проведення ремонту стелі в Будинку культури. Директор Юрівського НВК підняв питання передачі водонапірної башні на баланс відділу освіти райдержадміністрації.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та  роз’яснено  порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства

***

Також в цей же день керуючий справами районної ради Л.В.Щербина та радник голови районної ради Г.М.Шкареда відвідали Карабутівську сільську раду, де ознайомились з роботою сільської ради та надали консультативно-методичну допомогу її працівникам.

Перейти до вмісту