Новини

Інформація про проведені заходи

Image15 липня голова районної ради А.В.Боярчук поклав квіти до пам'ятника Т.Г.Шевченка з нагоди 21-ї річниці Декларації про державний суверенітет України.

***

15 липня на базі ДП „Конотопський держлісгосп” за участі голови районної ради А.В.Боярчука та т.в.о. голови райдержадміністрації М.М.Горбенка відбулася

робоча зустріч з головою Державного агентства лісових ресурсів України В.М.Сівець, начальником обласного управління лісового господарства В.П.Чигринцем та директором ДП „Конотопський держлісгосп”, депутатом районної ради Л.В.Бутом.

В ході зустрічі директор ДП „Конотопський держлісгосп” Л.В.Бут ознайомив присутніх з новими методами роботи підприємства. Обговорені питання подальшого розвитку лісопереробної галузі.  Зокрема, виконання прийнятих планів по лісовідновленню та лісорозведенню, збільшення обсягу реалізації продукції.

Щодо пріоритетів діяльності Віктор Сівець зазначив, що представники галузі повинні докладати максимум зусиль щодо запровадження електронного обігу деревини і до кінця 2011 року він має повністю запрацювати на території України. Завдяки даній інновації стане неможливим обіг деревини, отриманої злочинним шляхом.

Image

Image

Image

Image

Image

***

Дякуючи зусиллям керівників Конотопського району з 15.07.2011 розпочалася друга зміна оздоровлення дітей в дитячому оздоровчому таборі „Зірка”, що в селі Новомутин Конотопського району. Їх гостинно зустріли відремонтовані корпуси, затишне подвір’я. Та головне, протягом другої зміни діти будуть набиратись сил і здоров’я від навколишньої чудової природи поблизу річки Сейм.

Перейти до вмісту