Новини

Відбулась 5 сесія районної ради 6 скликання

ImageНа розгляд 5 сесії районної ради шостого скликання, що відбулась у великому залі засідань адмінбудинку 16 лютого під головуванням голови районної ради А.В.Боярчука, виносились 29 питань порядку денного, які були попередньо детально розглянуті на засіданнях постійних комісій та на засіданні президії районної ради.

На сесії був затверджений звіт про виконання економічного та соціального розвитку району за 2010 рік, та звіт про виконання бюджету за 2010 рік. Заслухано інформацію начальника Конотопського міського відділу (з обслуговування м.Конотоп та Конотопського району) УМВС України в Сумській області Брязкуна В.Ф. про стан боротьби зі злочинністю, стан громадської безпеки та охорони громадського порядку на території району.

 Більшістю голосів депутати прийняли рішення, що стосуються: внесення змін до районного бюджету на 2011 рік; внесення змін та доповнень до рішення районної від 21.09.2010 „Про погодження надання в користування ДП „Конотопське лісове господарство" мисливських угідь на території району"; передачі рухомого майна Крупської ЗОШ І-ІІ ст. із спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району в комунальну власність Шпотівської сільської ради та затвердження ліквідаційного акту з ліквідації Крупської ЗОШ І-ІІ ст.; погодження призначення директора Кошарівського НВК „ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ"; відшкодування витрат на придбання твердого палива та скрапленого балонного газу для побутових потреб пільговому контингенту району готівкою; зміни підпорядкування та назви проектно-виробничого бюро при відділі архітектури районної державної адміністрації і внесення змін до Статуту підприємства; затвердження структури чисельності виконавчого апарату районної ради.

Останніми питаннями на сесії прийняли рішення щодо зняття з контролю рішень районної ради, що вже виконані.

В цей же день відбулося навчання депутатів районної ради, селищного та сільських голів.

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

Перейти до вмісту