Новини

Про здійснення прийому громадян у Дептівській та В.Самбірській сільських радах

Image17 лютого голова  районної ради А.В. Боярчук, голова райдержадміністрації О.П.Луговий, депутати районної ради С.П.Змисля і В.Т.Пащенко здійснили виїзний прийом громадян у Дептівській сільській раді.

На зустріч прибули місцеві жителі – кожен зі своїми питаннями та спільними проблемами, що стосувалися життєдіяльності громади.

На прийомі громадяни порушили питання різного характеру, серед яких: виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки, вирішення питання по майновим паям, утримання пожежного автомобіля, завершення робіт по вуличному освітленню, організація торгівлі  на віддаленій вулиці села, опалення Дептівського СБК та ремонт його покрівлі, ремонту дорожного покриття та мосту тощо. Але найбільший інтерес та предмет обговорення викликало питання, пов’язане з будівництвом водогону. Голова райдержадміністрації О.П.Луговий ознайомив присутніх з умовами проведення конкурсу по реалізації українсько-швейцарського проекту DESPRO „Підтримка децентралізації в Україні”. Метою проекту є забезпечення безперервної подачі води у селі через дольову участь населення у будівництві нових мереж.

Цього ж дня, голова райдержадміністрації О.П.Луговий, голова  районної ради А.В. Боярчук та його заступник В.М.Малігон побували у Великосамбірській сільській раді. Переважна більшість запитань селян до районного керівництва стосувалася  приватизації земельних ділянок, вуличного освітлення, централізованого водопостачання, опалення Великосамбірського СБК, цін на молоко та інші.

При розгляді звернень заявникам надані аргументовані відповіді та роз’яснено порядок їх вирішення відповідно до чинного законодавства. Вирішення окремих порушених питань взято керівництвом на контроль.

Перейти до вмісту