Новини

Інформація про проведені заходи

Відповідно до п.2 ст.3 Закону України «Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування», щодо їх відповідності принципам державної регуляторної політики при Конотопській районній раді створена робоча комісія з питань прискореного перегляду  регуляторних актів, прийнятих районною радою.

14.02.2011 відбулось засідання вищезазначеної комісії. Члени комісії ознайомились зі списком діючих нормативно-правових актів (рішень районної ради та розпоряджень), прийнятих районною радою.

***

            В рамках реалізації проекту DESPRO „Підтримка децентралізації в Україні” у Сумській області, 15 лютого в приміщенні адмінбудинку Конотопської райдержадміністрації проведено інформаційну сесію, метою якої було ознайомлення громад району-учасників проекту з умовами проведення конкурсу проектів громад. В роботі сесії прийняли участь представники райдержадміністрації та районної ради, районні робочі групи DESPRO, сільські голови, керівники ініціативних груп, громадських організацій та обслуговуючих кооперативів.

***

На цьому тижні в приміщенні Сумської обласної ради відбулась конференція уповноважених представників регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад у Сумській області.

На конференції заслухали звіт про роботу регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад у Сумській області, обрали голову цього відділення, внесли зміни до складу Ради та Контрольно-ревізійної комісії регіонального відділення Всеукраїнської асоціації, розглянули інші питання порядку денного.

Від Конотопського району у зібранні взяли участь делегати конференції – члени Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад: Дубов’язівський селищний голова Т.П.Марусиченко, В’язівський сільський голова О.Д.Коцубенко, Шаповалівський сільський голова І.А.Кириченко,  а також голова районної ради А.В.Боярчук.

Перейти до вмісту