47 сесія 5 скликання (24.09.2010)

Про підвищення ефективності використання майна спільної власності…

                         Image             

КОНОТОП СЬКА  РАЙОННА  РАДА

П'ЯТЕ СКЛИКАННЯ

СОРОК СЬОМА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

24.09.2010                                         

Про підвищення ефективності

використання майна спільної власності

територіальних громад сіл, селища

Конотопського району шляхом

удосконалення орендних відносин

 

            З метою підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району шляхом удосконалення орендних відносин, відповідно до Закону України "Про оренду державного та комунального майна" від 10.04.1992, керуючись статтями 43 та 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

            районна рада вирішила:

            1.Затвердити Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району в оренду (додаток 1).

            2.Затвердити Методику розрахунку та порядку використання плати за оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району (додаток 2).

            3.Затвердити Положення про порядок проведення конкурсу на право оренди майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району (додаток 3).

            4.Затвердити типовий договір оренди нерухомого майна (додаток 4).

            5.Керівникам установ, закладів, які є орендодавцями майна спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району, привести орендні відносини у відповідність до даного рішення.

            6.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

Голова районної ради                                  В.М.Малігон

В.Ф.Гайдук 6 98 64

Д.П.Жегет

А.О.Гагіна

Надіслано: до протоколу – 3, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики – 1, райдержадміністрації – 1, управлінню економіки райдержадміністрації – 1, відділу освіти райдержадміністрації – 1, відділу культури і туризму райдержадміністрації – 1.

 

  –Додаток 1

  –Додаток 2

   –Додаток 1 до договору        

   –Додаток 2 до договору         

 

        

   

 

 

Перейти до вмісту