Новини

Привітали працівників соціальної сфери Конотопського району

ImageУ першу неділю листопада в Україні відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівника соціальної сфери у забезпеченні реалізації державної політики з питань соціального захисту, пенсій, зайнятості, організації оплати праці, трудових відносин, соціальних допомог.

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності. 

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери 3 листопада 2019 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації відбулися урочистості.

Тих, хто завжди готовий прийти на допомогу, розділити чужі турботи та підтримати у нелегкий життєвий період, напередодні професійного свята  привітало керівництво району та висловили всім працівникам галузі вдячність за нелегку роботу  і побажали  міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку і тепла, нових здобутків та подальших успіхів у поліпшенні соціального захисту населення Конотопського району.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість дорученій справі, особистий внесок у вирішення питань соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери керівники району вручили кращим працівникам соціальної сфери почесні грамоти Департаменту соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації, грамоти голови районної ради та голови райдержадміністрації, а також Центральної ради профспілок.

Присутні прослухали чудову концертну програму за участю учасників художньої самодіяльності Конотопського району, в якому свої таланти демонстрували діти та аматорські колективи.

Image

 Image 

Image 

Image 

Image 

Перейти до вмісту