Новини

Привітали представниць прекрасної статі з Міжнародним днем прав жінок і миру

Image8 Березня – чудове свято Весни, Любові та Краси – Міжнародний день прав жінок і миру! Жінка – це зміст нашого життя, вона виступає берегинею роду, миру, злагоди і гармонії на рідній землі.  

Жінка, як символ розквіту весни уособлює в собі найкращі людські цінності, неповторну вроду, дивовижну тендітність та ніжність.

В Конотопському районі урочисті заходи з нагоди свята Міжнародного дня прав жінок і миру відбулися в районному Будинку культури, за участі голови районної ради Анатолія Боярчука, голови  районної державної адміністрації Миколи Горбенка, представниць прекрасної статі підприємств і установ Конотопського району.  

У своєму виступі голова районної ради Анатолій Боярчук звернувся до всіх жінок із щирими привітаннями, наголосивши, що свято весни є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. «Ми схиляємось перед головним жіночим талантом – віддавати свої найкращі якості близьким людям: душевне тепло, щедрість, людяність. Тож нехай у кожному жіночому серці завжди палає вогник любові, надії і приязні до людей, а в кожній родині буде міцне здоров’я, тепло, затишок та радість. Нехай теплі весняні дні принесуть вам новий подих, нададуть нових сил. Від щирого серця бажаю Вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей та щирого кохання, міцного здоров’я, родинного добробуту і найголовніше – миру», – відзначив очільник району.

Справжнім подарунком для найпрекраснішої половини людства став святковий концерт, підготовлений учасниками художньої самодіяльності. Свято пройшло на теплій добрій хвилі.

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту