Новини

Канікули в бібліотеці

ImageЛіто у розпалі і час літнього відпочинку у дітей шкільного віку ще триватиме довго, але у спілкуванні з книгою не повинно бути жодних перерв. Адже, книга – це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.

Працівники відділу обслуговування Конотопської районної бібліотеки велику увагу приділяють пошуку активних форм  пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними. Саме з цією метою, при підтримці керівників району – голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської райдержадміністрації Олександра Лугового, бібліотека організовувала протягом перебування учнів у пришкільних таборах пізнавально-оглядові екскурсії.

Image

Бібліотекарі Світлана Якименко та Ніна Керекеза познайомили дітей з типовими правилами користування бібліотекою; розповіли про те, як швидко знайти потрібну книжку на полиці. Познайомили з книжково – ілюстративною виставкою „До книги всі шляхи відкриті”, де представлені найцікавіші та найновіші дитячі видання. Зробили екскурс в історію створення районної бібліотеки.

Цікавим, захоплюючим доповненням до екскурсії стала музична вікторина „Пізнай мелодію з улюбленого мультфільму”. Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет, де вони  здійснити Інтернет – мандрівку „Подорож з казковими героями”.

Діти, які побували на екскурсіях мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Всім дуже сподобались цікаві та пізнавальні екскурсії, про що свідчать слова вдячності від маленьких користувачів.

Image

Перейти до вмісту