Новини

Відбулася 16 сесія Конотопської районної ради

17 березня відбулась шістнадцята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

Перед початком пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету і територіальної цілісності України та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вічна пам’ять і слава загиблим.

В ході сесії депутати заслухали: публічний звіт голови Конотопської районної державної адміністрації-керівника районної військової адміністрації Тетяни Сизон за 2022 рік; інформацію керівника Конотопської окружної прокуратури Олександра Ковтуна про стан законності та правопорядку на території Конотопського району за 2022 рік; інформацію начальника Конотопського відділу поліції головного управління Національної поліції Сергія Забозлаєва простан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території обслуговування у 2022 році; звіт заступника голови Конотопської районної ради Олексія Бойченка про здійснення державної регуляторної політики районною радою у 2022 році. Заслухавши доповідачів, районна рада прийняла відповідні рішення, в яких звіти і інформації взяла до відома. Також депутати затвердили звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району за 2022 рік. Прийняли рішення про дострокове припинення повноважень депутата районної ради Сергія Смирнова.

Матеріали сесії попередньо розглянули та обговорили на засіданнях постійних комісій та президії Конотопської районної ради.

На завершення сесії заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко висловив вдячність депутатському корпусу за плідну та конструктивну роботу в інтересах жителів Конотопського району.

Перейти до вмісту