Новини

Вітання заступника голови Конотопської районної ради Олексія Бойченка з Днем працівників сільського господарства України

Шановні аграрії! Дорогі трудівники сільського господарства Конотопського району!

Від депутатського корпусу та себе особисто щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну.

Зрозуміло, що цей рік для українських аграріїв дуже важкий. В умовах російської агресії ви тісно співпрацюєте з органами місцевого самоврядування та військовими адміністраціями, забезпечуєте армію і тил усім необхідним. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої держави. Ваша праця свята і благородна, вона безперервна, як саме життя.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями Ваші ниви, хай втілюються в життя Ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо перемоги  і розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу.

Хай кожен день благословляється гарним настроєм і людською вдячністю, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті та благополуччі.

З повагою

Заступник голови                                               Олексій БОЙЧЕНКО

Перейти до вмісту