Новини

Привітали працівників сільського господарства з професійним святом

18 листопада напередодні професійного свята Дня працівників сільського господарства, в Конотопському районі у центрі культури Кролевецької міської ради відбувся захід.

Представників агропромислового комплексу Кролевеччини з професійним святом привітали Кролевецький міський голова Віктор Лехман, заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко та керуючий справами Конотопської районної ради Юрій Цикал.

У своєму виступі заступник голови Конотопської районної ради Олексій Бойченко зазначив, що в умовах російської агресії українські аграрії продовжують невтомно працювати на своїй землі, докладаючи максимум зусиль, щоб забезпечити безперебійне виробництво і постачання агропродукції, тому, що під час війни продовольча безпека є важливим елементом загальної системи безпеки України, та подякував керівникам сільськогосподарських підприємств за всебічну підтримку Збройних Сил України.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток агропромислового комплексу Кролевецької міської територіальної громади та з нагоди Дня працівників сільського господарства, кращих аграріїв було нагороджено грамотами.  

Перейти до вмісту