Новини

Відбулася 11 сесія Конотопської районної ради

24 грудня відбулась одинадцята сесія Конотопської районної ради восьмого скликання.

На початку пленарного засідання голова районної ради Віктор Бик привітав переможців та призерів чемпіонату Конотопського району з футболу 2021 року.

 За зайняте І місце команді «Конотопагропостач» (с.В’язове) керівник району вручив перехідний кубок, медалі та грамоту. Дубов’язівському селищному голові Леоніду Білику вручив подяку від Асоціації футболу Сумської області. Також грамотами були нагороджені за зайняте ІІ місце – команда «Арма-С» (м.Кролевець), ІІІ місце – команди «Шанхай» (м.Кролевець) і «Молоко-Вітчизна» (с.Шпотівка).

В свою чергу представник команди переможців, командир 36 шляхо-відновлювального Конотопського полку полковник Олександр Позовний привітав депутатський корпус з наступаючим Новим 2022 роком, а також вручив голові районної ради Віктору Бику подяку від голови Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-майора Сергія Затолокіна, за сприяння розвитку військово-патріотичного виховання молоді, пропаганду спорту серед військовослужбовців та мешканців Конотопського району.

В ході сесії депутати внесли зміни до районного бюджету на 2021 рік  і затвердили районний бюджет Конотопського району на 2022 рік. Заслухали звіт про виконання плану роботи за 2021 рік та затвердили план роботи районної ради на 2022 рік. Розглянули інші питання.

Матеріали сесії попередньо розглянули та обговорили на засіданнях постійних комісій і президії Конотопської районної ради.

Голова районної ради Віктор Бик по добрій традиції привітав всіх присутніх у залі з наступаючим Новим 2022 роком та Різдвом Христовим, побажав жителям громад Конотопського району міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру і взаєморозуміння, достатку, щастя і добра, та щоб всі найзаповітніші мрії втілились у наступаючому новому році. Підводячи підсумки року, що минає, керівник району подякував депутатам за плідну співпрацю, розуміння та підтримку.   

Перейти до вмісту