Новини

В Конотопському районі відбулись урочисті заходи до 30-ї річниці Незалежності України

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.

Піднесено і велично 19 серпня в  Конотопському районі пройшли урочистості присвячені 30-й річниці Незалежності України.

У великому залі Конотопської районної державної адміністрації зібрались керівники органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, організацій та установ району, духовенство, представники засобів масової інформації.

Урочисту частину заходу традиційно відкрив Державний гімн України.

З визначною подією – 30-ю річницею Незалежності України, а також із  християнським святом Преображення Господнього – з Великим Спасом, щирими та проникливими словами учасників зібрання привітали голова Конотопської районної ради Віктор Бик та Архієпіскоп Конотопський і Глухівський Роман.

Почесні відзнаки «30 років Незалежності України» та посвідчення,  в урочистій атмосфері вручив голова Конотопської районної ради Віктор БИК кращим представникам громад, які зробили вагомий внесок у розвиток та процвітання Конотопського району.

Дана відзнака встановлена та надається громадянам за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння Українському народу. (Список нагороджених додається).

Змістовну концертну програму гостям свята підготували артисти з Кролевеччини – народний аматорський гурт “Мальви”.

Перейти до вмісту