Новини

В Конотопській районній раді вручили відзнаки ветеранам з нагоди 30-ї річниці Незалежності України

16 серпня в Конотопській районній раді відбувся захід  з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Приємну місію виконали заступники голови Конотопської районної ради Андрій ЯРОВИЙ та Олексій БОЙЧЕНКО вручивши відзнаки Організації ветеранів України “Почесний Ветеран” активним ветеранам Конотопського району.

Відзнака “Почесний ветеран України” є вищою нагородою Ради Організації ветеранів України. Цією відзнакою нагороджуються ветерани, які здійснили значний внесок в розбудову держави, району, зміцненні ветеранського руху та активну участь в діяльності ветеранських організацій.

Висловили щирі вітання і глибоку вдячність за все, що було зроблено ветеранами заради нашого майбутнього та побажали усім присутнім здоров’я, безхмарного неба, сил та наснаги, і щоб їх доля була світлою й ласкавою, а життя сповнене душевним теплом, увагою і турботою близьких.

В свою чергу, Голова Ради громадської організації “Ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку міста Конотоп” Дмитро ЯРМАК висловив велику вдячність керівництву Конотопської районної ради та вручив подяки за активну участь, вагомий внесок у розвиток ветеранського руху, всебічну підтримку громадських організацій ветеранів Конотопського району.

Перейти до вмісту