День працівника поліції Конотоп 2021
Новини

Голова районної ради Віктор Бик привітав працівників поліції з професійним святом

Сьогодні, 02 липня 2021 року, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Національної поліції України. У заході взяв участь голова Конотопської районної ради Віктор БИК та привітав від депутатського корпусу районної ради та від себе особисто працівників поліції Конотопського району з професійним святом.

Це свято має велике значення як для громадян країни, так і для самих поліцейських.

Кожен поліцейський заприсягнувся стати на сторожі справедливості і безпеки українських громадян.  

На нову Національну поліцію в значній мірі покладені надії щодо добросовісного виконання своїх обов’язків. Вона повинна бути стійка і нетерпима до процесів корупції, прозоріша і проста, справедлива, ефективна і відкрита для українського суспільства.

Побажав міцного здоров’я, впевнених сил, мужності серця, рішучості та вдачі, щоб поліцейські будні протікали без проливних дощів і втрат, і були зігріті променями особистої фортуни. З днем поліції всіх тих, хто своєю працею намагається убезпечити громадян від бід і неприємностей.

За сумлінне виконання своїх посадових обов’язків, високий професіоналізм, особистий внесок у зміцнення законності та правопорядку  вручив цінні подарунки та нагородив Почесними грамотами працівників Конотопського районного відділу поліції.

Перейти до вмісту