фонд соціального страхування інформує
Новини

Конотопське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України інформує

Наприкінці квітня на Державному підприємстві «Конотопське лісове господарство» за участю Конотопського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області були проведені заходи із відзначення у 2021 році  Дня охорони праці в Україні під девізом «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – «ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР».

У рамках проведення заходів були розповсюджені звернення організаційного комітету з підготовки та проведення заходів з нагоди Дня охорони праці в Україні, а також відповідні накази адміністрації держлісгоспу. Більшість підрозділів підприємства взяли участь у оформленні (створенні) куточків, стендів, присвячених Дню охорони праці, конкурсі на безпечне робоче місце на підприємстві.

 Охорона працівників лісової галузі – один із пріоритетних напрямків роботи Конотопського лісового господарства. Тільки за перший квартал цього року на заходи з безпечного виробництва витрачено 453,9 тис. грн. при річному завданні 135 тис. грн. Для працівників закуплений новий спецодяг, взуття і обладнання для безпечної роботи в лісі, здійснюється робота щодо приведення основних засобів у відповідність з вимогами нормативно-правових актів.  З метою заміни старого  деревообробного обладнання в цеху переробки деревини на сучасне проводиться робота щодо придбання нового обладнання і на сьогодні вже проведено попередню оплату в сумі                       718,0 тис.грн. Крім того, Адміністрація підприємства намагається досягти того рівня, щоб люди важкої професії відчували себе захищеними і працювали безпечно на благо держави.

Відтак,  у середу, 28 квітня, лісівники підприємства провели засідання комісії з підбиття підсумків виконання заходів з охорони праці. В.о.начальника Конотопського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області Галина Листопад  від імені Голови Сумської обласної ради В.М.Федорченка передала подяку Удоду Сергію Івановичу, водію автотранспортних засобів ДП «Конотопське лісове господарство» за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, вагомі трудові здобутки та з нагоди Дня охорони праці.  Також відзначено активність усіх підрозділів підприємства за участь у тижні з охорони праці.

Відповідним наказом директора держлісгоспу Олега Салова рекомендовано і надалі тримати на постійному контролі стан охорони праці на кожному робочому місці.

Перейти до вмісту