5 сесія 8 скликання (12.02.2021)

Про припинення шляхом ліквідації Путивльської районної виборчої комісії Сумської області

               Image              

ПРОЕКТ

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

П’ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

 

12.02.2021                            

 

Про припинення шляхом ліквідації Путивльської районної виборчої комісії Сумської області

 

         Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Цивільного та Господарського кодексів України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», статті 33 Виборчого кодексу України, постанови Верховної Ради України від 17.07.2020 року №807-IХ «Про утворення та ліквідацію районів», враховуючи висновки постійної комісії районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, територіального устрою, депутатської діяльності, етики, регламенту, законності та правопорядку, зв’язків з громадськістю, інформаційної та антикорупційної політики, Конотопська районна рада

 

вирішила:

 

1.Припинити юридичну особу – Путивльську районну виборчу комісію Сумської області (код ЄДРПОУ 34025410) шляхом ліквідації.

            2.Встановити двомісячний термін для предявлення кредиторських вимог до Путивльської районної виборчої комісії Сумської області з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи шляхом ліквідації.

            3.Утворити ліквідаційну комісію з припинення Путивльської районної виборчої комісії Сумської області та затвердити її персональний склад згідно додатку.

       4.Встановити місцезнаходження ліквідаційної комісії з припинення Путивльської районної виборчої комісії Сумської області за адресою: 41607, Сумська обл., м. Конотоп, вул. Соборна, буд. 23.

            5.Ліквідаційній комісії здійснити організаційно-правові заходи щодо припинення юридичної особи Путивльської районної виборчої комісії Сумської області шляхом ліквідації відповідно до вимог чинного законодавства України, зокрема:

5.1.    забезпечити в установлений законом строк подання державному реєстратору документів, передбачених для проведення державної реєстрації припинення юридичної особи;

5.2.    забезпечити офіційне оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи;

5.3.    провести погашення кредиторської та дебіторської заборгованості;

5.4.    після закінчення строку для пред’явлення вимог кредиторами та задоволення чи відхилення цих вимог скласти ліквідаційний баланс та подати для затвердження на сесію районної ради;

5.5.    забезпечити передачу документів, які підлягають тривалому зберіганню, до відповідної архівної установи в порядку, передбаченому чинним законодавством;

5.6.    здійснити усі інші заходи, передбачені чинним законодавством та пов’язані з ліквідацією юридичної особи;

5.7.    документи про припинення юридичної особи подати у встановленому порядку державному реєстратору для внесення запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань розвитку місцевого самоврядування, територіального устрою, депутатської діяльності, етики, регламенту, законності та правопорядку, зв’язків з громадськістю, інформаційної та антикорупційної політики.

 

Голова                                                                                   Віктор БИК

Додаток

до рішення районної ради

восьмого скликання

від 12.02.2021

 

 

СКЛАД

ліквідаційної комісії з припинення Буринської

районної  виборчої комісії Сумської області

 

1.

Бойченко

Олексій Олександрович

   заступник голови Конотопської районної ради, голова ліквідаційної комісії;

 

2.

Сахно

Тетяна Петрівна

– начальник загального відділу виконавчого апарату Конотопської районної ради, член комісії;

 

3.

Хрущ

Олена Анатоліївна

– головний спеціаліст виконавчого апарату Конотопської районної ради, член комісії.

 

 

 

Заступник голови                                                       Олексій БОЙЧЕНКО

 

Перейти до вмісту