5 сесія 8 скликання (12.02.2021)

Про перерахування залишків коштів, що утворилися на кінець бюджетного періоду на рахунках …..

Image

ПРОЕКТ

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

П'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

12.02.2021

Про перерахування залишків коштів,

що утворилися на кінець бюджетного

періоду на рахунках районного

бюджету Конотопського району

та цільових коштів у загальному

фонді бюджету до бюджету Бочечківської

сільської територіальної громади

 

Відповідно до Бюджетного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», розглянувши клопотання виконавчого комітету Бочечківської сільської ради Конотопського району Сумської області                       районна  рада

вирішила:

 

  1. Перерахувати залишки коштів спеціального фонду бюджету, що утворилися на кінець бюджетного періоду районного бюджету Конотопського району, а саме відшкодування втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва у сумі 10,65 гривень до спеціального фонду бюджету Бочечківської сільської територіальної громади.

2. Перерахувати кошти із загального фонду районного бюджету Конотопського району у сумі 62000,0 гривень як інші надходження до загального фонду бюджету Бочечківської сільської територіальної громади оскільки дані кошти були акумульовані в районному бюджеті Конотопського району за рахунок виділених коштів із бюджетів сільських рад, які увійшли до складу Бочечківської територіальної громади та передані цільовою субвенцією до обласного бюджету Сумської області на придбання лінійного прискорювача та реконструкцію променевого відділення № 2 з встановленням лінійного прискорювача ОКЗ «Сумський обласний клінічний онкологічний диспансер» згідно прийнятих відповідних рішень та укладених договорів з додатковими угодами до них. Останній термін використання відповідних коштів був затверджений як сільськими так і районною радою до 31 грудня 2020 року з умовою їх повернення до відповідних місцевих бюджетів в останній робочий день бюджетного періоду в разі не використання їх протягом вказаного періоду за цільовим призначенням відповідно до вимог бюджетного законодавства. Дані кошти не були  використані обласним бюджетом та в кінці 2020 року повернуті з обласного бюджету Сумської області до районного бюджету Конотопського району як інші надходження, а не як повернення наданого міжбюджетного трансферту, що унеможливило перерахувати їх окремо відповідно до кожного сільського бюджету з якого вони отримані.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, планування соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю та питань реалізації державної регуляторної політики.

 

Голова                                                                                            Віктор БИК

Перейти до вмісту