5 сесія 8 скликання (12.02.2021)

Про оплату праці заступника голови районної ради

Image

ПРОЕКТ

КОНОТОПСЬКА РАЙОННА РАДА

ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

П'ЯТА СЕСІЯ

РІШЕННЯ

Конотоп

12.02.2021

 

Про оплату праці заступника

голови районної ради

 

         Відповідно до Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 № 268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”, керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

 

вирішила:

 

         1.Присвоїти дев'ятий ранг посадової особи місцевого самоврядування в межах   четвертої  категорії  посад  та  виплачувати  надбавку  за  ранг в  розмірі п'ятсот гривень.

         2.Установити та виплачувати заступнику голови районної ради Яровому Андрію Михайловичу надбавку за високі досягнення у праці у розмірі п'ятдесят відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування з 04 січня 2021 року по грудень 2021 року.

         3.Преміювати заступника голови районної ради Ярового Андрія Михайловича щомісячно з січня по грудень місяць 2021 року у розмірі п'ятдесят відсотків заробітної плати, виходячи з посадового окладу, надбавки за ранг та інших надбавок і доплат за фактично відпрацьований час.

            4.Виплачувати заступнику голови районної ради Яровому Андрію Михайловичу допомогу для оздоровлення і матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати.

            5.Здійснювати преміювання заступника голови районної ради Ярового Андрія Михайловичу з нагоди державних і професійних свят в розмірі сто відсотків посадового окладу.

         6.Всі виплати здійснювати в межах затвердженого фонду оплати праці працівників районної ради.

 

 

Голова                                                               Віктор БИК

Перейти до вмісту