Новини

Діти пільгових категорій отримали солодкі подарунки до Дня Святого Миколая

ImageЗ особливим шануванням в Україні завжди відзначається свято Святого Миколая – Чудотворця. З нагоди свята керівництво Конотопського району привітали маленьких громадян із початком новорічних та різдвяних свят.

 

Свято до Дня Святого Миколая для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах організовано службою у справах дітей райдержадміністрації

Учасників свята привітали заступник голови районної ради Олексій Бойченко, заступник голови райдержадміністрації Людмила Зерниченко, та начальник служби у справах дітей Тетяна Точиленко. Представники районної влади вручили дітям солодкі подарунки від голови облдержадміністрації Василя Хоми, народного депутата Максима Гузенка та його помічника Віталія Демидка та побажали здійснення мрій.

Цього дня представники районної ради  та райдержадміністрації відвідали комунальний заклад Сумської обласної ради «Конотопську загальноосвітню санаторну школу-інтернат І-ІІ ступенів» та комунальний заклад Сумської обласної ради «Конотопську спеціальну школу» та вручили фрукти від голови Сумської облдержадміністрації Василя Хоми, народного депутата Максима Гузенка та помічника народного депутата Віталія Демидка.

 

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту