Новини

Вітання керівництва районної ради до Дня місцевого самоврядування

ImageСьомого грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Це свято тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів рад усіх рівнів, які вболівають за проблеми України, дбають про її розквіт і зростання.

Цей день у своєму роді є професійним святом для кожного з нас, бо в основі самоврядування є народовладдя, бо кожен з нас є учасником суспільного життя своєї громади. Без перебільшення, від кожного з нас залежить те, якою стане Україна завтра.

Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати українську державу європейського зразка. Країна поруч з економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність.

Бажаємо працівникам та ветеранам органів місцевого самоврядування, депутатам рад усіх рівнів міцного здоров’я, добра, благополуччя, родинного затишку та спокою, любові й наснаги, витримки, оптимізму та миру у нашій країні.

Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у справі подальшого розквіту територіальних громад, злагоди, активної громадянської позиції та єдності на шляху зміцнення авторитету нашої держави.

Нехай ваша професійність і досвід, а також творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розвитку Конотопського краю.


Перейти до вмісту