Новини

Відбулася 42 сесія Конотопської районної ради

Image4 грудня 2020 року під головуванням заступника голови Конотопської районної ради Ірини Клігунової відбулася  42 сесія Конотопської районної ради сьомого скликання.

На пленарному засіданні депутати внесли зміни до окремих районних програм освітянської, медичної, культурної галузей і соціальної сфери. Прийняли рішення з майнових питань спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району та з інших питань.

Внесли зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки, до рішення Конотопської районної ради від 20.12.2019 «Про районний бюджет Конотопського району на 2020 рік».

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять депутата районної ради, який своє життя віддав служінню людям та виробничим справам Конотопщини Олександра Лугового.

 На завершення пленарного засідання, з нагоди закінчення каденції сьомого скликання керівництво районної ради подякували  депутатам районної ради, які за звітний період розглянули багато питань та прийняли виважені рішення, плідно працювали у постійних комісіях,  брали активну участь в громадському житті району, також висловили подяку керівництву райдержадміністрації, трудовим колективам відділів і управлінь райдержадміністрації, сільським головам за злагоджену і ефективну роботу.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на  засіданні постійних комісій  та погоджено на засіданні президії районної ради.   

Image

Image

Image

Image  

Перейти до вмісту