Новини

В Конотопському районі відбулась нарада з медичних питань

Image25 листопада 2020 року в адмінбудинку Конотопської районної державної адміністрації за участі голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука відбулась нарада з завідувачами  структурних підрозділів комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради.

 Присутні розглянули актуальні питання медичної сфери, зокрема говорили про роботу закладів медико-санітарної допомоги в умовах проведення карантинних заходів.

Головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради Лариса Ковтун проінформувала щодо проведення обстеження на SARS CoV-2.

У зв’язку із підтвердженням станом на 24 листопада 2020 року в Конотопському районі 18 нових випадків захворювання на COVID-19, голова районної ради Анатолій Боярчук та медичні працівники звертаються до сільських жителів і  переконливо просять дотримуватись правил карантинних обмежень. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Image

Image 

Перейти до вмісту