Новини

Відбулася 41 сесія Конотопської районної ради

Image21 жовтня 2020 року під головуванням голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука відбулася  41 сесія районної ради сьомого скликання.

На початку пленарного засідання головуючий представив депутатському корпусу голову Конотопської районної державної адміністрації Олександра Бескоровайного і побажав новопризначеному очільнику плідної праці та мудрих рішень на благо розвитку Конотопського району.

Перейшовши до розгляду питань порядку денного  депутати затвердили звіти про виконання програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки за 9 місяців 2020 року, про виконання районного бюджету Конотопського району за за 9 місяців 2020 року.

Районні обранці внесли зміни до окремих районних програм освітянської, медичної галузей і соціальної сфери. Прийняли рішення з майнових питань спільної власності територіальних громад сіл, селища Конотопського району та з інших питань.

Внесли зміни та доповнення до програми економічного і соціального розвитку Конотопського району на 2019 рік та наступні 2020-2021 програмні роки, до рішення Конотопської районної ради від 20.12.2019 «Про районний бюджет Конотопського району на 2020 рік».

 На завершення пленарного засідання, з нагоди закінчення каденції сьомого скликання голова районної ради Анатолій Боярчук подякував  депутатам районної ради, які за звітний період розглянули багато питань та прийняли виважені рішення, плідно працювали у постійних комісіях,  брали активну участь в громадському житті району, також висловив подяку керівництву райдержадміністрації, трудовим колективам відділів і управлінь райдержадміністрації, сільським головам за злагоджену і ефективну роботу.

Попередній розгляд та обговорення матеріалів сесії було проведено на  засіданні постійних комісій  та погоджено на засіданні президії районної ради.

Image

Image

Image   

Перейти до вмісту