41 сесія 7 скликання (21.10.2020)

Про зміну назви комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр» …

Image

КОНОТОПСЬКА  РАЙОННА  РАДА

СЬОМЕ СКЛИКАННЯ

 СОРОК ПЕРША СЕСІЯ

РІШЕННЯ

 Конотоп

21.10.2020

Про зміну назви комунальної

установи  «Інклюзивно-ресурсний

центр» Конотопської районної ради

Сумської області

 

З метою забезпечення права дітей з особливими освітніми потребами від 2 до 18 років на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, у тому числі у професійно-технічних навчальних закладах, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, надання їм психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводу, відповідно до статті 78 Господарського кодексу України, частини 5 статті 20 Закону України «Про освіту», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань»,  Постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 року №545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр, (зі змінами та доповненнями), постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року №617 «Деякі питання створення ресурсних центрів підтримки інклюзивної освіти та інклюзивно-ресурсних центрів», постановиВерховноїРадиУкраїнивід 17.07.2020 № 807-IX  « Про утворення та ліквідацію районів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 № 598-р «Про затвердження перспективного плану формування територій громад Сумської області» , Бюджетного Кодексу України, Кодексу законів про працюУкраїни,  керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила:

1. Змінити назву комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області з 01.01.2021 року на  комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області.

2. Комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області вважати правонаступником комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області.

3. Дозволити Попівській сільській раді затвердити Статут комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Попівської сільської ради Конотопського району Сумської області  в новій редакції .

4. Трудові відносини з директором інклюзивно-ресурсного центру Манєшкіною Вітою Вікторівною  залишити на підставі діючого контракту.

5. Доручити Попівській сільській раді, укласти додаткову угоду до діючого контракту з директором інклюзивно-ресурсного центру Манєшкіною Вітою Вікторівною.

6. Трудові відносини з педагогічними та іншими працівниками інклюзивно-ресурсного центру вважати незмінними.

7. Директору інклюзивно-ресурсного центру (Манєшкіній В.В.)здійснитизаходи щодо вищевказаних змін відповідно до встановленого законодавством порядку.

8. Визнати таким, що втратило чинність рішення Конотопської районної ради від 19.10.2018 «Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Конотопської районної ради Сумської області в новій редакції»з  01.01.2021 року.

9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань молоді, освіти, культури, охорони здоров’я, та соціального захисту.

 

Голова                                                                   А.БОЯРЧУК

 

Вербняк 6 64 43

  Надіслано: до протоколу -1, постійнійкомісії з питаньмолоді, освіти,культури, охорониздоров'я та соціального захисту-1, РДА-1, фінансовомууправлінню РДА-І, відділуосвіти  РДА -1.


Перейти до вмісту