Новини

У Конотопському районі обговорено актуальні питання

Image11 червня 2020 року у Конотопському районі відбувся брифінг голови районної ради Анатолія Боярчука і т.в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Шерудило та представників Конотопського об’єднаного міського військового комісаріату щодо особливостей проходження призову громадян на військову строкову службу у травні-липні 2020 року.

Мова йшла  про соціальні гарантії, медичне забезпечення та умови проходження військової служби осіб, які служитимуть у підрозділах ЗСУ та інших військових формуваннях. Військовий комісар ОМВК Роман Радіоненко також роз’яснив, що особи, які проходять строкову військову службу мають право укласти контракт на подальше проходження військової служби у даній військовій частині. Також виконкомами селищної та сільських рад надається одноразова допомога у розмірі до 5 тис.грн особам, які призвані до лав ЗСУ.

Цього ж дня під час робочої зустрічі з начальником Конотопського ВП ГУНП України в Сумській області Сергієм Породьком керівники району Анатолій Боярчук і Тетяна Шерудило рекомендували активізувати роботу за дотриманням правил дорожнього руху на шляхах Конотопського району та забезпечити чергування співробітників Конотопського ВП ГУНП на трасі Конотоп-Таранське-Озаричі.

– Метою таких заходів є зниження рівня смертності внаслідок дорожньо-транспортних пригод, тяжкості наслідків ДТП для учасників дорожнього руху та соціально-економічних втрат від дорожньо-транспортного травматизму, а також запровадження ефективної системи управління безпекою дорожнього руху задля забезпечення захисту життя та здоров'я населення, – підкреслили очільники району.

Image

Image 

Перейти до вмісту