Новини

Привітали журналістів районної газети «Сільські горизонти» з професійним святом

ImageЗ нагоди професійного свята – Дня журналіста, в урочистій атмосфері голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і тимчасово виконуюча обов’язки голови Конотопської райдержадміністрації Тетяна Шерудило привітали дружний колектив районної газети «Сільські горизонти», побажали Майстрам слова і надалі гідно представляти професію журналіста, не припиняти творчого пошуку та постійно самовдосконалюватися, цікавих тем, сміливих проєктів і наполегливості у досягненні нових висот на професійній ниві.



«Нехай і надалі Ваше самовіддане служіння обраній справі, доброта й милосердя, чуйність та щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою жителів нашого району», – побажали керівники району Анатолій Боярчук і Тетяна Шерудило, та відзначили почесними грамотами кращих працівників. Яскравий букет ніжних літніх квітів влучно доповнив витонченість і делікатність завжди молодого колективу.

"Колосальний труд нашої злагодженої команди – постійно знаходитися на передовій інформаційного фронту, бути потужною ланкою між владою і громадою Конотопського району. Оперативність, активність, ефективність – наше кредо. Ми щиро вдячні за довіру наших читачів і намагатимемося робити все важливе й можливе для того, аби не втратити  щиру довіру нашої цільової аудиторії», – пообіцяла головний редактор районної газети «Сільські горизонти» Людмила Ковальчук.

Image 

 

Перейти до вмісту