Новини

В Конотопському районі активно ремонтують дороги

ImageВесняна пора завжди гарячий період для дорожників, саме на цей час припадає значна частина дорожніх робіт. Не став виключенням і поточний рік. Працівники філії «Конотопський райавтодор» активно долучились до ремонту і благоустрою доріг.

Нещодавно голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук та т.в.о. голови РДА Тетяна Шерудило перевірили хід виконання дорожньо-будівельних робіт на відрізку дороги Конотоп – Ромни.

Коментуючи подію, голова районної ради Анатолій Боярчук  зазначив, що одним з пріоритетних завдань влади – утримання якісного дорожнього сполучення з населеними пунктами району. Є співпраця і порозуміння з депутатами Верховної Ради України, завдяки яким в Конотопському районі вже багато відрізків автошляхів відремонтовано як капітальним так і поточним ремонтами. Зараз ремонтується відрізок дороги протяжністю 4 км на автодорозі Кролевець-Конотоп-Ромни-Пирятин, що знаходиться на окрузі народного депутата України Максима Гузенка. Роботи проводяться завдячуючи співпраці всіх гілок влади, депутатського корпусу, керівництва області, зокрема підтримці голови Сумської облдержадміністрації Романа Грищенка, депутата Сумської обласної ради Івана Романюка та завдячуючи філії «Конотопський райавтодор», директором якої є заслужений будівельник України, депутат Конотопської районної ради Володимир Синиця. Як бачимо на цьому прикладі, співпраця принесла результат, – підкреслив Анатолій Боярчук.

– Районна влада усвідомлює, що весняний день – рік годує, дорожні роботи йдуть повним ходом, завдячуючи організаційній підтримці обласної влади, фінансовій підтримці різних джерел, ми маємо результат – якісну дорогу, яка слугуватиме людям довгий час, – зазначила Тетяна Шерудило.

Заступник начальника філії «Конотопський райавтодор» Олександр Луговий підкреслив, що роботи виконуються за кошти державного бюджету, за тиждень вони будуть завершені. Філія готова працювати на теренах рідної Конотопщини і виконувати ще більші обсяги робіт.

            Як розповів виконроб філії Володимир Сокольник, на поточному ремонті цього відрізку задіяна сучасна потужна техніка підприємства, яка дозволяє працювати швидко і якісно – асфальтоукладач, котки, автогрейдер, екскаватор, працює вісім кваліфікованих фахівців. Вкладається вирівнювальний шар з асфальтобетону та буде влаштовуватися поверхнева обробка спеціальним комбайном КД3, також планується облаштування узбіч та нанесення розмітки.

Головний інженер філії ДП «Конотопський райавтодор» Микола Величко підсумував, що дуже важливо, що для колективу є робота. Незважаючи на ситуацію, що склалась в Україні та в усьому світі, філія продовжує роботи з благоустрою і ремонту доріг і надалі працює в звичному режимі.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту