Новини

Керівники Конотопського району привітали медичних сестер із професійним святом

ImageЩороку 12 травня в усьому світі відзначається Всесвітній день медичних сестер, що є ознакою шани і поваги до представників однієї з найбільш потрібних професій.

З нагоди професійного свята невтомних трудівниць медичної галузі Конотопського району привітали голова районної ради Анатолій Боярчук і т.в.о. голови райдержадміністрації Тетяна Шерудило, висловивши щиру подяку медичним сестрам за самовіддану, щоденну працю.

Адже, до їх професійного обов'язку входить прояв щирого милосердя до кожного пацієнта. І невипадково, що важка місія медичної сестри здебільшого лягає на тендітні жіночі плечі. Медична сестра – це не лише виконавець лікарських призначень, а повноважний учасник лікувального процесу, перший і головний помічник лікаря, виконуючий святу і прекрасну місію – спасіння, збереження, підтримку, захист здоров'я і життя людини. Потому за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди професійного свята – Дня медичної сестри керівники району вручили медикам  подяки і квіти.   

"Ваша праця, якій Ви віддаєте роки свого життя і звитяжної праці, ніколи не буде непоміченою в суспільстві. Серед усіх професій, які є в охороні здоров’я, наймилосерднішими справедливо вважають фах медсестри. Адже основними рисами людей, які її обрали, є самовідданість і жертовність. У нелегкий час пандемії коронавірусу COVID-19, за Ваш невтомний труд, що межує з героїзмом – низький Вам уклін. За Вашу скромність і вірність обов’язку – честь і шана. Від усього серця бажаю міцного здоров’я, миру, поваги та злагоди!" – відзначив голова районної ради Анатолій Боярчук.

Image

Image 

Перейти до вмісту