Новини

Керівники Конотопського району вручили пам’ятні знаки сивочолим ветеранам

ImageВ Конотопському районі до ветеранів Другої світової війни завжди прикута особлива увага з боку керівництва Конотопського району, районних депутатів, сільських голів, керівників підприємств, установ і організацій.

 

Цьогоріч до Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за сприяння голови районної ради Анатолія Боярчука, т.в.о. голови райдержадміністрації Тетяни Шерудило, громадського діяча, директора ДНСП «Вирівське» Олександра Сахна, ветеранів Другої світової війни  Конотопського району відзначено пам’ятними знаками.

Керівники району разом з сільськими головами, керівниками місцевих підприємств завітали до ветеранів Другої світової війни, привітавши їх зі святом та побажавши міцного здоров’я і довгих років життя, гості вручили сивочолим ветеранам пам’ятні знаки «75 років Перемоги» і квіти.

75 років відділяють нас від історичного травня 1945-го, коли закінчилася одна з найжорстокіших воєн в історії людства, яка забрала мільйони життів, знищила сотні тисяч сіл і міст, понівечила землю.

Низько схиляємо голови і віддаємо шану кожному Українському Героєві, що у час воєнного лихоліття боровся за визволення рідної землі від  жорстокого ворога. Пам’ять про кожного воїна, кожного рятівника України є і буде для нашого народу вічною і нероздільною.

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту