37 сесія 7 скликання (24.04.2020)

Про передачу міжбюджетного трансферту на 2020 рік

 Image

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

 ТРИДЦЯТЬ СЬОМА СЕСІЯ

  РІШЕННЯ

Конотоп

 

 

 24.04.2020

Про передачу міжбюджетного

трансферту на 2020 рік

 

 

Відповідно до положень статті  101 Бюджетного кодексу України та керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

районна рада вирішила: 

1. З  метою підвищення ефективності лікування та доступності медичної допомоги для хворих на цукровий та нецукровий діабет, зниження смертності, зменшення кількості первинних виходів на інвалідність внаслідок захворювання, створення умов для продовження та поліпшення якості життя хворих на цукровий та нецукровий діабет передати міжбюджетні трансферти із загального фонду районного бюджету Конотопського району до загального фонду бюджету Конотопської міської об’єднаної територіальної громади у загальній сумі 281913 (двісті вісімдесят одна тисяча дев’ятсот тринадцять) гривень, у тому числі  іншу субвенцію за рахунок коштів, отриманих із сільських рад району в сумі 109123 (сто дев’ять тисяч сто двадцять три) гривень для забезпечення лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет та субвенцію з місцевого бюджету на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету, отриманої з обласного бюджету Сумської області в сумі 172790 (сто сімдесят дві тисячі сімсот дев’яносто) гривень для забезпечення лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином.

        2.  Доручити  голові Конотопської районної ради Боярчуку А.В. спільно з міським головою Семеніхіним А.Ю. укласти відповідний договір та додаткову угоду щодо передачі та прийняття міжбюджетного трансферту.

                       

Голова                                               А.БОЯРЧУК

 

Ірина Марендич  6 56 70

Надіслати: до протоколу – 2, постійній комісії з питань планування, бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики – 1, фінансовому управлінню РДА – 2, , Конотопській міській раді – 1, КНП «Центр ПМСД» Конотопської районної ради – 1, Конотопській районній державній адміністрації – 1. 

 

Перейти до вмісту