Новини

Шановні жителі Конотопського району!

Image Просимо Вас дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу.

Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук переконливо просить жителів населених пунктів Конотопського району не виходити з дому на Великодні свята.

 У суботу та неділю вводиться режим максимального обмеження пересування. Саме це дає змогу розірвати ланцюг поширення інфекції. Нам потрібно спільно втримати ситуацію, щоб почати виходити з карантину вже у травні.

Шановні громадяни! Поставтеся з розумінням до всіх посилених карантинних заходів. Національна поліція і Національна гвардія України на Великодні свята будуть працювати у посиленому режимі. Влада працює в режимі максимального сприяння.

Великдень – найважливіше християнське свято. Всеукраїнська Рада церков погодилась, що масові заходи, навіть релігійні, мають бути обмежені. Цьогоріч Великодні богослужіння відбуватимуться у режимі відеотрансляції, щоб якнайбільша кількість віруючих змогла зустріти свята вдома.

«Шановні жителі Конотопського району! Переконливо прошу дотриматись обмежень на Великодні свята. Залишайтеся вдома! Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції. Пам'ятайте, відповідальність рятує життя! Бережіть себе. Будьте здорові!», – наголосив Анатолій Боярчук.

Перейти до вмісту