Новини

В Конотопському районі розпочав цілодобове чергування санітарно-карантинний пост на автодорозі Р-61

ImageУ Конотопському районі продовжується запровадження карантинних та обмежувальних заходів щодо недопущення занесення та поширення на території громад району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

На виконання відповідного розпорядження голови Сумської облдержадміністрації Романа Грищенка, відповідно до рішення  засідання оперативного штабу із запобігання поширенню коронавірусної інфекції при Конотопській райдержадміністрації щодо встановлення санітарно-карантинного поста на трасі Конотоп-Батурин (на межі з Чернігівською областю) 10 квітня 2020 року на в’їзді в Сумську область в Конотопський район на автодорозі Р-61 Конотоп-Батурин розпочав роботу санітарно-карантинний пост. Від сьогодні цілодобово там чергуватимуть представники нацполіції та медики, які проводитимуть температурний скринінг громадянам, перевірятимуть документи.

Також в Конотопському районі визначено місце для обсервації людей, які відвідували країни, де виявлено гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Керівництво району проінспектували роботу об’єкта в умовах запровадженого карантину, особисто переконавшись, що блокпост обладнаний всім необхідним для цілодобового чергування, особовий склад забезпечений засобами індивідуального захисту, безконтактними пірометрами, засобами для дезінфекції.

 Голова Конотопської районної ради Анатолій Боярчук і голова Конотопської райдержадміністрації Микола Горбенко звертаються до  жителів Конотопського району з проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу.

Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією поширенню коронавірусної інфекції!

За оперативною інформацією станом на  10.04.2020р. нових випадків захворювань на коронавірусну хворобу COVID – 19 –  серед мешканців Конотопського району не зареєстровано.

У Конотопському районі триває проведення карантинних заходів та заходів по попередженню розповсюдження COVID-19. Медичні заклади працюють стабільно.

Шановні громадяни! Дотримуйтесь обмежувальних заходів на період карантину. Пам'ятайте, відповідальність — рятує життя! Бережіть себе. Будьте здорові!

Відео за посиланням: https://www.facebook.com/konotop.rairada/?modal=admin_todo_tour

Image

Image

Image

Перейти до вмісту