Новини

Карантинні та обмежувальні заходи в Конотопському районі

ImageУ Конотопському районі запроваджено карантинні та обмежувальні заходи щодо недопущення занесення та поширення на території громад району гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19.

Голова районної ради Анатолій Боярчук звертається до жителів Конотопського району з проханням залишатися вдома  та обмежити пересування, бути самосвідомими та з розумінням поставитись до тимчасових профілактичних заходів.

У зв’язку з карантином у Конотопському районі призупинили роботу навчальні заклади, об’єкти сфери послуг. Працюють медичні заклади, аптеки, продуктові магазини, АЗС, банківські установи, поштові відділення.  

Скасовані масові заходи, регулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування у приміському сполученні.

Конотопська районна рада працює у звичному режимі, але з обмеженням особистих прийомів громадян.

Відповідну інформацію жителі району можуть отримати у телефонному режимі (6 60 11; 6 17 55) або електронною поштою krr@konotoprairada.gov.ua 

Посилання:

Постанова Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19»

Протокол № 2 позачергового засідання Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 12 березня 2020 року

Верховна Рада ухвалила законопроект про запобігання поширенню корона вірусу – https://www.kmu.gov.ua/news/verhovna-rada-uhvalila-zakonoproekt-pro-zapobigannya-poshirennyu-koronavirusu

Що треба знати про новий коронавірус? (Відповіді на основні запитання про COVID-19 – захворювання, викликане новим коронавірусом)

Telegram-бот Міністерства охорони здоров’я України для оперативної відповіді на поширені запитання щодо коронавірусу в Україні – https://t.me/COVID19_Ukraine_Bot.

Сайт Міністерства охорони здоров’я України – http://moz.gov.ua/ 

Сторінка МОЗ у Facebook – https://www.facebook.com/moz.ukr/

Сторінка МОЗ у Twitter – https://twitter.com/MoH_Ukraine

Youtube-канал Міністерства охорони здоров’я України – https://goo.gl/bJszMq

Телеграм-канал Міністерства охорони здоров’я України – https://t.me/healthyukraine

 

 

Перейти до вмісту