Новини

В Конотопському районі відбулась нарада з керівниками сільськогосподарських підприємств

Image28 лютого 2020 року в малій залі Конотопської райдержадміністрації відбулась нарада з сільгоспвиробниками. У ході заходу розглядалися та обговорювалися важливі питання життєдіяльності району сільськогосподарського спрямування.

Зокрема заступник голови районної ради Ірина Клігунова наголосила на тому, що з 1 квітня 2020 року розпочинається другий етап медичної реформи, що стосується надання медичної допомоги на вторинному та третинному рівнях. Зауважила, що необхідно провести медичні огляди в термін до 01.04.2020.

Начальник відділу агропромислового розвитку РДА Валентина Угнівенко інформувала з питання державної підтримки агропромислової галузі у 2020 році. Доповідач анонсувала 6 галузевих програм, частина з яких  передбачає держпідтримку сільгоспвиробнікам у формі компенсаційних виплат.

На дотриманні містобудівного законодавства акцентувала увагу присутніх начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Конотопської райдержадміністрації Людмила Зерниченко.

Головний державний інспектор Управління Держпраці у Сумській області Тетяна Димитрова ознайомила аудиторію зі змінами щодо здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, навела негативні приклади наслідків нелегальної праці.

 Серед інших на повістці дня учасники наради обговорили питання легальної занятості та  взаємодії служби зайнятості з роботодавцями. Ознайомились з сучасними сервісами Пенсійного фонду. Розглянули пропозиції представників відділень фінансових установ по кредитуванню у 2020 році. Намітили подальшу співпрацю підприємств з пасічниками, з метою недопущення отруєння бджіл під час проведення сільськогосподарських робіт.

Image

Image 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до вмісту