Новини

У с.В’язове Конотопського району відкрито міні-футбольне поле зі штучним покриттям

ImageНа передодні Нового року 28 грудня 2019 року в Конотопському районі у с.В’язове відбулось урочисте відкриття міні-футбольного поля зі штучним покриттям.

Його було збудовано за ініціативи голови Конотопської районної ради Анатолія Боярчука і голови Конотопської райдержадміністрації Миколи Горбенка, сільського голови с.В’язове, а також завдяки всебічній підтримці депутатів всіх рівнів, які розуміють важливість розвитку спорту на селі.

На урочистості завітали керівництво району, районні і сільські депутати, місцеві жителі, учнівська молодь.

«Завжди приємно брати участь у відкритті нових об’єктів. Велика вдячність всім, хто долучився до цієї події. Адже найголовніше, що наші діти матимуть змогу підвищувати  рівень здоров’я та займатися фізичною культурою і спортом» – наголосили керівництво району.

 Для будівництва футбольного міні – поля залучені кошти з державного та районного бюджетів. І це найкраща інвестиція в майбутнє, тому що ті, хто займатиметься спортом на футбольному полі, завтра будуть працювати на благо країни та розбудовувати її.

Село В’язове завжди славилося спортивними іменами. Це маленька батьківщина спортсмена, футболіста Анатолія Немерця.   У книзі «Спортивна історія Конотопщини» гравець футбольної команди с. В’язове Микола Мусієнко  згадує, що «…команда села В’язове неодноразово ставала чемпіоном району й володарем Кубка району з футболу.» Капітаном команди на той час був Анатолій Євтухов. Вагомий  внесок у здобуття спортивних перемог командою докладав нападник а, нині голова Федереції футболу Конотопського району Микола Горбенко. Добрим словом згадали на урочистостях учителя фізичної культури В’язівської середньої школи Дмитра Бойка, який багато уваги приділяв розвитку футболу в селі. Серед відомих спортсменів були- Малігон М., Ковальов А., Могиленко А., Качан М., Лук’яненко В.  

Після закінчення офіційної частини, свято продовжилося на новому майданчику – відбулися перші спортивні змагання з міні-футболу.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту