34 сесія 7 скликання (20.12.2019)

Про надання дозволу на передачу в оренду системи ультразвукової діагностичної E-CUBE 7…

                                     Image                     

КОНОТОПСЬКА   РАЙОННА   РАДА

СЬОМЕ  СКЛИКАННЯ

ТРИДЦЯТЬ ЧЕТВЕРТА СЕСІЯ

 РІШЕННЯ

Конотоп

 20.12.2019

Про надання дозволу на передачу в оренду системи

ультразвукової діагностичної ECUBE 7 в комплекті

з опціями, датчиками, блоком безперебійного

живлення та принтером

 

           З метою забезпечення медичними послугами населення Конотопського району закладами охорони здоров’я на вторинному рівні та для своєчасного виявлення патології на ранніх стадіях, діагностики вроджених вад розвитку, на підставі рішення Конотопської районної ради сьомого скликання від 30.03.2016 «Про використання майна спільної власності територіальних  громад сіл, селища Конотопського району», керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна», статтями 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

районна рада вирішила:

1. Надати дозвіл Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради  передати в оренду систему ультразвукову діагностичну ECUBE 7 в комплекті з опціями, датчиками, блоком безперебійного живлення та принтером загальною вартістю 1750000 (один мільйон сімсот п’ятдесят тисяч) гривень Комунальному некомерційному підприємству Конотопської міської ради «Конотопська центральна  районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова» з 04.01.2020 терміном на 1 рік з орендною платою 1 гривня у рік.

          2. Комунальному некомерційному підприємству «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Конотопської районної ради  укласти договір оренди з Комунальним некомерційним підприємством Конотопської міської ради «Конотопська центральна районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова».

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики, а організацію виконання на КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги»  Конотопської районної ради.  

 

Голова                                                                      А.БОЯРЧУК

 

Маняк 6 56 70

Надіслати: до протоколу-1, постійній комісії районної ради з питань планування бюджету, фінансів та питань реалізації державної регуляторної політики – 1, Конотопській РДА -1, КНП Центру ПМСД Конотопської районної ради  –1, КНП  КМР «Конотопська центральна  районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова»  -1.

                                                              

 

Перейти до вмісту