Новини

В Конотопському районі відкрито спортивний майданчик цілорічного використання

Image20 грудня 2019 року стало багатим на приємні події в Конотопському районі.

Серед них – відкриття спортивного майданчика цілорічного використанняна території аграрного ліцею в с.Заводське Вирівської сільської ради.

Поява нового спортивного об’єкту на території Конотопського району стала можливою завдяки плідній співпраці всіх рівнів влади та суб’єктів господарювання: народного депутата України Ігоря Молотка, очільників Конотопського району Анатолія Боярчука та Миколи Горбенка, Генерального директора ТОВ «Вітчизна» Сергія Чижика. Для реалізації даного проекту були залученні кошти районного бюджету, субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій та інших джерел, отриманих від суб’єкта господарювання району.

             Присутні на заході гості висловили сподівання про те, що  територія Державного професійно-технічного навчального закладу "Конотопський професійний аграрний ліцей" стане центром спортивного дозвілля для всіх мешканців  Конотопського району.

             За сприятливих погодних умов, ділянка буде залита водою для утворення штучної ковзанки, де можна буде грати в хокей та кататись на ковзанах. Улітку та міжсезоння даний спортивний майданчик планується використовувати для хокею на роликових ковзанах, гри у великий теніс та інших видів спорту.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту