Новини

Вітання голови районної ради А.В.Боярчука з нагоди Дня захисника України

ImageШановні захисники України!

14 жовтня в Україні з давніх давен вважається особливим днем. Саме в свято Покрови Пресвятої Богородиці українці славлять своїх захисників.

Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України.

 Немає більш благородної місії, ніж захист свого народу, рідної землі. Українська історія зберігає в своїх глибинах яскраві свідчення героїзму та красномовні приклади вірності військовій присязі.

У пам'яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги багатьох поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Величезний уклін учасникам ООС, які в нелегкий для країни час, героїчно захищають рідну землю, зберігаючи вірність військовому обов'язку, гідно та віддано служать українському народові, ризикуючи власним життям, відстоюють суверенітет і незалежність нашої Батьківщини.

Від усього серця вітаю захисників України зі святом і щиро бажаю миру та злагоди, здоров'я і довголіття, радості і добра, бадьорості духу та родинного затишку.

Нехай ваші відвага і сміливість завжди живляться любов’ю та підтримкою рідних і близьких.

Щиро зичу миру та спокою на нашій українській землі.

Перейти до вмісту