Новини

Відзнаки «Веста» вручено кращим освітянам Конотопського району

ImageЗнову красуня осінь вступає в свої права, і  з першим яскравим листям приносить нам свято – в першу неділю жовтня ми відзначаємо День працівників освіти, людей, які наділені талантом любові до дітей, хто плекає наше майбутнє.

Свято інтелекту, шляхетності і таланту відбулося  2 жовтня 2019 року в Конотопському районі у прикрашеному залі райдержадміністрації, де при широкому загалі проводилась церемонія нагородження щорічною відзнакою «Веста» кращих працівників освіти Конотопського району.

З отриманням високих нагород та з професійним святом освітян привітали і вручили відзнаки «Веста» голова райдержадміністрації Микола  Горбенко, заступник голови районної ради Ірина Клігунова, начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Вербняк, заступник голови Бочечківської сільської ради Бочечківської ОТГ Олександр Кирій, начальник відділу освіти, культури і туризму, молоді та спорту Бочечківської сільської ради Бочечківської ОТГ Світлана Степаненко.

            Проходило нагородження відзнакою «Веста» у кількох номінаціях, і першою з них стала номінація «Берегиня дитинства». Її отримала людина, яка майже 35 років життя присвятила роботі на ниві дошкільної і початкової шкільної освіти – методист районного відділу освіти Людмила Шеіна.

            У номінації «Професійна гідність» відзнакою «Веста» нагородили заступника директора Тулущанського НВК з навчальної роботи Наталію Клют і вчителя історії Попівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ» Світлану Нідзельську. У номінації «Відданість справі» відзнаки «Веста» отримала директор Кошарівського НВК Любов Саморядова та вчитель української мови Бочечківського НВК Галина Ніколаєнко, у номінації «Провідник у світ захоплення» – керівник гуртка Центру позашкільної роботи Світлана Дергіта та тренер-викладач Бочечківського НВК Валерій Завгородній.

            Відзнаками «Веста» в номінації «Успішний керівник» нагороджено директора Козацького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.. – ДНЗ» Валентину Кліндухову і директора Соснівського ОК «ліцей – ЗДО» Наталію Кузьменко.

Стало доброю традицією вручати нагороди «Веста» представникам учительських династій, яких  немало в Конотопському районі. Цього року нагороди отримали вчитель початкових класів Ольга Гуденко. Її донька Альона Білан також працює вчителем початкових класів у Попівському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ», сестра Ніна Савела – директор Попівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ», її син Євген Савела, вчитель фізичного виховання Тулущанського НВК. До речі, саме на День працівників освіти, 1 жовтня 2011 року, Євгеній Миколайович одружився з Євгенією Вікторівною, теж педагогом за покликанням.

            Щорічну відзнаку «Веста» вручають не лише педагогам, а й людям, які постійно проявляють турботу до розвитку освіти на Конотопщині. В цьому році до плеяди яскравих зірок у номінації «Турбота про майбутнє» додалися відзнаки, вручені Шаповалівському сільському голові Василю Кірієнко, а в номінації «Меценат Конотопщини» відзначили генерального директора ТОВ «БІО ЛАТ» Тетяну Федоренко.

У ході свята працівникам освіти сонячні емоції хорошого настрою дарували аматори сцени, представники творчих колективів району і міста.

Image

Image

Image

Image

Image 

Перейти до вмісту